Man vill ju spela slots med drag i

Tjenare allihopa. Det är vansinnigt vilken fet publik jag börjar få. Knappast va. Det är min kära mor som läser vad jag skriver och ingen annan verkar det som. Det är tur att vi har vårt spelintresse tillsammans mor! Men en sak jag inte har gemensamt med henne är vad vi gillar för slots. Jag gillar slots med drag i som Neon Staxx, Starburst och Spinata Grande till exempel. Mor min gillar Elements och den där senaste från Net Entertainment, Sparks. Jag tycker att både Elements och Sparks är rätt deppiga. Jag vill inte ha lugn musik när jag spelar slots. Det gör att jag börjar tänka på dystra tankar och att jag sitter i mitt mörker och spelar.

Drag eller tema är vad som gäller

Jag gillar alltså speed och puls. Annars somnar jag vid spinnknappen. Det behöver dock inte vara den här typen av spel för att jag ska uppskatta dem. Det är bara ett tema som jag gillar. Men jag är också riktigt såld på slots med olika teman. Net Entertainment och Microgaming är ju kungarna på detta. Båda dessa spelmakare är duktiga på att återskapa populära böcker, filmer, serier och annat i sina skapelser. Min favorit bland alla tema-slots just nu är förmodligen Dracula. Dracula bygger självklart på boken och den klassiska filmen Dracula. Net Entertainment som gjort Dracula har verkligen trappat upp när det gäller att proppa in effekter i en slot.

Jag fattar varför det utvecklas en massa spel som Sparks till exempel. Alla människor har olika smak och det är väl själviskt att tro att alla spel ska designas utefter min egen smak. Men om man fick önska precis vad som helst när det kommer till teman framöver så skulle jag önska att man gjorde en humor-slot. Det finns inte så många roliga slots som kan placeras i komedi-kategorin. Det skulle vara kul om någon vågade prova ta fram ett sånt spel.