Blir nästan yr av Neon Staxx

Jag har provat det nya spelet från Net Entertainment, Neon Staxx. Jag tycker att sloten är riktigt bra. Här går jag igenom några punkter som jag tänkte på efter att jag spelat spelet ett tag. Jag vill för övrigt flika in att jag vann flera tusen kronor första gången jag spelade Neon Staxx. Andra och tredje gånger gav jag tillbaka lite av vinsterna. Men summerat är jag hittills plus på Neon Staxx. Det är alltid roligt att kunna bokföra vinster! Nåja. Här kommer några tankar kring spelet som jag skulle vilja ta upp.

Kul med symbolvalet inför free spins

När man spelar så ska man försöka få till Scatters. Likt många slots så är det tre scattes som man ska få. Då kommer man in i bonusspelet som i det här fallet består av 10 free spins. Det finns ett litet steg innan man kommer in i bonusspelet dock. Det är ett steg där man väljer boost-symbol. Om du får ormen till exempel så kommer den att dyka upp väldigt mycket mer. Får du lejonet dyker lejonet upp väldigt mycket mer. Det du helst vill ha är givetvis de riktiga wildarna. Då kommer wild-symbolerna att dyka upp väldigt mycket mer.

Stort plus för heltäckande rader

Det är roligt med heltäckande rader. Jag tycker att det verkar som att framför allt Net Ent kör med detta mer och mer. Man blir liksom helt till sig när en hel rad är full med samma symbol och sedan nästa rad också blir det. Får man in tredje raden också är det garanterat storvinst på gång.

Drabbad av yrsel efter en timme eller så

Neon Staxx är en grym slot. Men jag är lite less på att spelplanen lutar sådär som den gör. Jag blev faktiskt lite yr när jag spelat ett tag. Det tog dock kanske en timme innan jag fick mitt yrselanfall. Så man ska kanske inte dra alltför stora växlar på det i alla fall.