Återigen kommit in i Kennys bonusspel

Ja jag håller fortfarande på med att spela alldeles för mycket South Park. Det är en så bra slot så jag kan bara inte låta bli. Även fast det är sommar och fint väder (nåja) så sitter jag där och nöter. Grejen är ju att jag vill komma in och klara Kennys bonusspel. För den som inte vet så är det alltså möjligt att spela fyra olika bonusspel i South Park. Alla huvudkaraktärerna har nämligen ett helt eget. Cartman har ett, Stan har ett, Kyle har ett och Kenny har ett.

Av alla bonusspelen är det Kennys som är det roligaste och det mest värdefulla. Allt handlar om att man ska gå framåt på en farlig gata och försöka att inte dö. Man har tre liv på sig. Jag har klarat spelet en gång. Nu senast var jag på vippen igen. Men se vad som hände:

Screen Shot 2015-07-27 at 10.26.56

Alltså jag dog precis innan jag skulle få de där förbannade presenterna. Du har som sagt tre liv och under loppets gång kommer du stöta på en massa kritiska moment där du kan dö. Du känner igen dessa kritiska moment på dödskallarna. Varje gång du ska ta dig förbi en station med dessa dödskallar så är det 1/3 sannolikhet att du tappar ett liv. Du har nämligen tre vägar att gå och om du tar fel kommer du på ett eller annat sätt dö. Tar du rätt väg går du vidare i loppet.

Under loppets gång samlar man också på sig lite småvinster. Men det är allra längst ut som man vill komma. I min bild där så ser man att 2500 mynt väntar och det är så klart en del cash. Allt beror ju på vad man har för inställningar. Men har man 1 euro per mynt så är det ju ett par månadshyror bara för den där vinsten ju!